Web Analytics
scris sâmbătă, 03.08.2024

Tatăl lui Nicușor Bancu, fundașul Naționalei de fotbal, a fost găsit spânzurat

Tatăl lui Nicușor Bancu, fundașul Naționalei de fotbal, a fost găsit spânzurat, în curtea casei. Tatăl căpitanului de la Universitatea Craiova avea probleme de sănătate și intrase în depresie.

Tatăl lui Nicușor Bancu, fundașul Naționalei de fotbal, a fost găsit spânzurat

În cursul zilei de sâmbătă, 3 august, Cristi, tatăl fundaşului stânga al naţionalei României, s-a spânzurat în curtea casei din localitatea Crâmpoaia, județul Olt.  În vârstă de 61 de ani, tatăl căpitanului de la Universitatea Craiova suferea de mai mult timp de probleme la inimă și intrase în depresie, după ce în urmă cu trei ani suferise un atac cerebral. Trupul neînsuflețit a fost găsit de către un vecin.

Citește și: Fetița accidentată de un șofer minor s-a trezit din comă în ziua înmormântării fratelui său

”La data de 3 august, în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Perieți, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă. Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Crâmpoia. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...