Web Analytics

Tată și fiu, reținuți după ce și- au atacat vecinii

de | 21.04.2019 23:06 | Actualitate

Doi indivizi din Merișani, un minor de 17 ani și tatăl acestuia (52 ani) au fost reținuți duminică de poliţiştii din Bascov, după ce sâmbătă au fost implicați într- un conflict spontan.

S- au luat la ceartă cu vecinii

Din cercetări a rezultat că, sâmbătă, 20 aprilie a.c., în urma unui conflict spontan, cei în cauză ar fi lovit doi barbați de 62 de ani, respectiv 46 de ani, din aceeaşi localitate.

Cearta a pornit de la oaia agresorilor, care păștea pe terenul vecinilor. Aceștia au vrut să scoată animalul de pe proprietatea lor. Crezând că le este bruscat animalul, cei doi agresori s- au năpustit cu parul asupra vecinilor.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 21 aprilie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, după care au pus în executare două mandate de aducere, iar după administrarea probatoriului a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi.

În ziua de 22 aprilie a.c., cei doi agresori vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii