Web Analytics
scris vineri, 21.06.2024

Tarom anunță două curse speciale pentru suporterii care vor să ajungă la meciul România-Slovacia

Tarom introduce două curse speciale pentru suporterii care vor să participe la meciul România-Slovacia, ce va avea loc pe stadionul din Frankfurt, pe 26 iunie, informează compania printr-un comunicat.

Tarom anunță două curse speciale pentru suporterii care vor să ajungă la meciul România-Slovacia

Astfel, pe 26 iunie, zborul special Tarom RO1301 va decola de la Otopeni la ora 8:50 şi va sosi la Franfurt la 10:30 (ora locală). Pe 27 iunie, cursa RO1302 va pleca din Frankfurt la 11:30 şi va reveni cu suporterii pe Otopeni la ora 14:55 (ora locală a României).

Citește și: Foşti mari fotbalişti alb-violeţi, despre şansele de calificare ale Naţionalei în fazele superioare ale Campionatului European. Radu II: „Avem şansele noastre de a merge mai departe. De ce să nu credem în ele?”

„Biletele la aceste două curse speciale dedicate fanilor Generaţiei de suflet a fotbalului românesc care îşi doresc să trăiască fiecare clipă a meciului alături de echipa naţionalei sunt puse în vânzare acum, direct pe site-ul companiei www.tarom.ro. În contextul general al atmosferei EURO 2024, dar mai ales în cel special al meciului României, am încercat să venim în sprijinul fanilor echipei naţionale cu două curse dedicate, astfel încât toţi cei care vor să fie efectiv alături de fotbalişti, să poată cânta alături de ei imnul naţional, să îi încurajeze şi să le arate suportul pe tot parcursul meciului. Credem că a putea face acest lucru pentru români este una dintre aşteptările pe care le are faţă de Tarom publicul larg. Hai, România”, au declarat reprezentanţii companiei, citaţi în comunicat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită