Web Analytics

Tăriceanu la Pitești: “ALDE Argeș merge mai departe. Aștept ca argeșenii să ne acorde aceeași încredere ca la alegerile locale trecute”

de | 6.09.2020 17:19 | Actualitate

 

Conferință de presă în această după amiază la sediul ALDE Argeș. Au participat președintele partidului Călin Popescu Tăriceanu, Robert Hristea, președintele interimar delegat de la București, precum și cei doi candidați din județ la alegerile locale- dr Elena Rodica (Eny) Pavel- la președinția Consiliului Județean și profesorul Ionuț Gabriel Zidaru- la Primăria Pitești.

”În prima parte a zilei, am fost la Câmpulung și am rămas plăcut surprins că avem în continuare o organizație puternică acolo. Acum suntem la Pitești, am avut mai înainte o ședință organizatorică de pregătire a alegerilor și am discutat cu cei doi candidați ai noștri la Consiliul Județean și Primărie. Am rămas singurul partid liberal pe eșichierul politic și puteți constata asta și în raport de ce face guvernul acum, prin restrângerea unor drepturi și libertăți cetățenești. Dar mai ales după modul în care se comportă PNL, care a ieșit la piață și cumpără masiv parlamentari, primari și consilieri locali sau județeni. Vă asigur însă că ALDE merge mai departe în Argeș și mă bucur mult că doamna doctor Eny Pavel s-a hotărât să intre în luptă și să candideze la președinția Consiliului Județean. La fel, mă bucur că un om tânăr și de mare calitate ca profesorul Ionuț Zidaru și-a asumat o candidatură la Primăria Pitești”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

 

 

Eny Pavel: “Am făcut voluntariat peste 20 de ani în domeniul sănătății dentare în tot județul, de la grădinițe, școli și până la adulți. Ca proiect, doresc o colaborare strânsă cu Inspectoratul Școlar Argeș pe partea de profilaxie dentară. Vreau să reintroduc cabinetele dentare în școlile din județ”.

Ionuț Zidaru: ”După cum știți, eu sunt cel care, în calitate de membru ALDE, am introdus în CL Pitești conceptul “Consilierul de pe strada ta”. Piteștiul merită mai mult, inclusiv un dialog mai aplicat cu cetățenii săi. Ca proiecte, vreau reabilitarea tuturor locurilor de joacă din Pitești, dar și un parteneriat permanent cu toate cultele religioase din municipiu. Piteștiul merită o administrație mult mai eficientă și un mediu mai prietenos pentru investiții și investitori”. ( M.S)

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii