Web Analytics
scris luni, 29.01.2024

Târgul de Mărțisor – Pitești, în perioada 23 februarie – 10 martie

Anul acesta, Târgul de Mărțisor este programat la Pitești, în Piața „Vasile Milea”, în perioada 23 februarie – 10 martie, după cum ne informează Primăria.

Târgul de Mărțisor – Pitești, în perioada 23 februarie – 10 martie

Citește și: Ministrul Muncii: Pensionarii vor primi din mai-iunie deciziile cu pensiile recalculate, din septembrie vor intra în plată

Potrivit unui comunicat de presă, producătorii și comercianții interesați să vândă mărțișoare și articole specifice primăvării pot depune solicitările pentru ocuparea domeniului public până la 14 februarie, la Primăria Pitești. În funcție de solicitări și de locurile disponibile, vor avea prioritate producătorii de suveniruri, precum și persoanele care au sediul firmei/ domiciliul în Pitești sau în zonele limitrofe. Tariful perceput este de 10 lei/mp/zi, așa cum a fost aprobat de Consiliul Local Pitești.

Până la 16 februarie, solicitările vor fi analizate de o comisie, fiind întocmite documentele de aprobare sau de respingere a solicitărilor, cu informarea comercianților.

Termenul de achitare integrală, de către comercianți, a sumelor aferente ocupării domeniului public la Târgul de Mărțișor, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, la casierie sau în contul RO43TREZ04621160250XXXXX, este 21 februarie.

Pe 22 februarie, la sediul Primăriei va avea loc tragerea la sorți în urma căreia se va stabili locul ocupat de fiecare comerciant în cadrul târgului. Doar cei cu taxa achitată pentru toată perioada târgului, 23 februarie – 10 martie, pot participa la distribuirea suprafețelor alocate pentru comerț pe domeniul public. Pentru asigurarea transparenței, la tragerea la sorți sunt invitați, alături de comercianți, cetățeni ai Piteștiului, dar și reprezentanți ai presei. Ocuparea meselor instalate în Piața „Vasile Milea”, conform tragerii la sorți, se va face pe 23 februarie, se mai arată în comunicatul de presă..

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *