Web Analytics

Târgul de Crăciun de la Pitești, deschis până pe 7 ianuarie

de | 4.01.2024 22:47 | Actualitate, Cultură, Home

Târgul de Crăciun de la Pitești este deschis până pe 7 ianuarie.

Târgul s-a deschis în seara Zilei Naționale a României, odată cu aprinderea iluminatului festiv și un concert al artistului Paul Surugiu – Fuego.

Citește și Trei copii s-au născut pe 1 ianuarie la SJU Pitești

Scena din Piața Primăriei a găzduit, toată luna decembrie, numeroase concerte: spectacolul oferit de către studenți și profesori de la Catedra de Muzică a Universității Naționale de Știință și Tehnică POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești, spectacol al Teatrului „Așchiuță”, spectacol „Musicando con Adina Sima”, concert de muzică populară – Ioana Anton, program artistic oferit de Palatul Copiilor, spectacol interactiv/demonstrativ de dans – Dance Flow Academy împreună cu Școala de Dans „Latin Street”, spectacol de colinde, muzică folk și folclor – Centrul Cultural Pitești, recital al Filarmonicii Pitești, „Argeșul autentic”, colinde interpretate de Corala „D. G. Kiriac”, DJ Project, Viorica și Ioniță din Clejani și Taraful Clejanilor.

„Încheiem cu bucurie a III-a ediție a Târgului de Crăciun din Pitești! Alături de zeci de mii de vizitatori, piteșteni și turiști, am trăit experiențe frumoase și am creat amintiri de neuitat, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă și în noaptea trecerii dintre ani! Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment minunat! Mai este timp să ne bucurăm împreună de Târgul de Crăciun Pitești, deschis până pe 7 ianuarie!”, a transmis Primăria Pitești.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *