Web Analytics
scris miercuri, 09.09.2015

Târgul Apicol de la Mioveni, la prima ediţie

În perioada 11 – 13 septembrie, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia se va desfășura prima ediţie a Târgului Apicol Mioveni, un eveniment dedicat atât consumatorilor de miere de albine, cât și apicultorilor.
Târgul are drept scop promovarea apiculturii și încurajarea consumului de produse apicole şi va reuni apicultori individuali şi firme de profil din toată ţara. Ei vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice naturiste, dar și utilaje și echipamente apicole.
Important! Înscrierea participanţilor se face prin completarea unui formular care se găseşte pe site-ul Primăriei oraşului Mioveni – www.primariamioveni.ro (Târg Apicol Mioveni). Formularul poate fi depus la sediul instituţiei (Registratură), sau transmis prin e-mail la adresa: cic@primariamioveni.ro.
Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 11 septembrie, începând cu orele 14.00. Evenimentul este organizat de Consiliul Local, Primărie,Centrul Cultural Mioveni, în colaborare cu Camera Agricolă Argeş şi magazinul apicol „Universul Albinelor”. D.G.

Târgul Apicol de la Mioveni, la prima ediţie

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită