Web Analytics

Târg de bijuterii la Biblioteca Națională

de | 8.10.2022 08:54 | Actualitate, Home

La Biblioteca Națională are loc în aceste zile, în premieră, un atractiv târg al bijuteriilor și al bijutierilor, români și străini. Pentru doamne, domnișoare și domni este o destinație preferată a acestor zile.

Comunicatul oficial al companiei organizatoare Assamblage – Institutul de Artă și Design:

„𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚𝐧 𝐉𝐞𝐰𝐞𝐥𝐫𝐲 𝐖𝐞𝐞𝐤 sărbătorește 𝐛𝐢𝐣𝐮𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐞𝐦𝐩𝐨𝐫𝐚nă î𝐧𝐭𝐫𝐞 𝟓 ș𝐢 𝟗 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 2022 cu expoziții, conferințe, workshop-uri de bijuterie și târguri și peste 190 de designeri români și internaționali care vor expune mii de creații de bijuterie. Ca în fiecare an, Romanian Jewelry Week oferă posibilitatea pasionaților de bijuterie să cumpere piesele preferate în cadrul târgului de bijuterii.

Expoziția centrală se va deschide în premieră la Biblioteca Națională miercuri, 5 octombrie, ora 15:00 și va prezenta mii de creații de la peste 190 designeri, școli, asociații și colective din peste 30 țări din întreaga lume, propunând creații semnate de artiști contemporani din România, SUA, Canada, Mexic, Brazilia, Chile, Spania, Germania, Ungaria, Franța, Marea Britanie, Italia, Olanda, Grecia, Austria, Republica Moldova, Israel, China, Iran, Mongolia, Coreea de Sud și multe altele.

Citeste și “Toamna Piteșteană” se prelungește

Expoziția va fi completată de 9 expoziții capsulă ale altor săptămâni ale bijuteriei din Europa – Bruxelles Jewelry Week, Budapest Jewelry Week, Milano Jewelry Week și Legnica Silver Festival, de asemenea o selecție a câștigătorilor Global Design Graduate Show 2021, un concurs internațional desfășurat în colaborare cu Gucci dedicat absolvenților de universități de artă și design din întreaga lume. Pentru a întregi expoziția, Romanian Jewelry Week o are ca invitată pe sculptorița în metal Misha Diaconu, care va expune cinci dintre lucrările ei care abordează tema feminității (…).”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *