Web Analytics

Tânără de 25 de ani, ucisă de patronul ei, care credea că îl fură

de | 8.12.2023 08:56 | Actualitate, Home

O tânără însărcinată, în vârstă de 25 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de patronul magazinului la care lucra, în București. Bărbatul o bănuia că fură din banii firmei şi a mers dimineaţă la ea să-i ceară socoteală. Avea la el un cuţit şi s-a înfuriat când fata a încercat să se justifice. A înjunghiat-o de mai multe ori, apoi a mers la poliţie unde a recunoscut totul.

Citește și: Final de proces pentru clanul Boceanu din Câmpulung. Un proxenet a „închiriat” o victimă pentru 8.000 de lei şi a scăpat nepedepsit


Tânăra aflase de curând că este însărcinată şi, alături de logodnicul ei, plănuia să facă nunta. Muncea ca vânzătoare la un magazin din cartierul Titan, deţinut de un bărbat în vârstă şi de fiica acestuia. Bărbatul de 72 de ani a venit dimineața la ora 9 la magazinul administrat de fiica lui. Aici i-a reproșat vânzătoarei că ar fura din gestiune. Conflictul dintre cei doi a degenerat rapid, iar la un moment dat individul a scos un cuțit și a lovit-o de mai multe ori pe tânăra de 25 de ani. Când a realizat ce a făcut, agresorul s-a dus la prima secţie de poliţie unde s-a predat. Foştii angajaţi spun că patronul avea des accese de furie.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *