Web Analytics

Tânără de 25 de ani, în stare gravă după un accident pe Calea Câmpulung

de | 1.12.2021 14:11 | Actualitate

O tânără de 25 de ani a fost grav rănită, în urma unui accident rutier petrecut în această dimineață, în Pitești, Calea Câmpulung. Conform primelor informații, tânăra se afla în stop cardio-respirator.

Ulterior, ISU Argeș a transmis că Șoferița în vârstă de aproximativ 25 de ani, a fost predată intubată, cu funcții vitale și cu mai multe leziuni (printre care și fracturi deschise la membrele inferioare) la spital.

Citește și: Un nou cutremur cu magnitudinea 4,2, în judeţul Vrancea

Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că o tânără de 20 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din Piteşti, din direcţia Piteşti spre Câmpulung, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 25 de ani, din Mioveni. „În urma evenimentului conducătoarea celui de-al doilea autoturism a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital în stare gravă, iar cea de-a doua conducătoare auto a fost rănită uşor (contuzii membre inferioare)”, precizează IPJ Argeş.. Şoferiţa de 20 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs, transmite ISU Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii