Web Analytics

Tânăra care și-a ucis prietena și a abandonat-o într-un parc din Mangalia ar putea sta după gratii doar 7 ani

de | 26.03.2024 20:35 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Loredana, fata care şi-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă, a cărat-o într-o valiză şi a lăsat-o într-un parc din Mangalia, a ajuns astăzi pentru prima dată în faţa instanţei. Tânăra a plâns şi a susţinut că îşi regretă fapta. Familia victimei a cerut schimbarea încadrării din omor în omor calificat, însă magistraţii au respins solicitarea. Loredana riscă o pedeapsă cu închisoarea de 7 până la maximum 14 ani.

Citește și: Român mort într-un cumplit accident în Italia. Adrian avea doar 31 de ani


Expertiza psihologică a stabilit că Loredana suferă de tulburări psihopatice. Ea a povestit anchetatorilor exact cum a comis oribila faptă: „Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur, am luat cuţitul şi iniţial am ezitat. Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închişi şi cu faţa la perete”.

Citește și: Pitești: Adolescentul care a agresat sexual două tinere într-un autobuz, arestat preventiv


Tânăra a mai declarat că dacă suna la 112, Alina putea să fie salvată, însă ea nu mai avea scăpare. Imediat după crimă, Loredana a chemat un taxi la hotelul la care cele două erau cazate şi s-a dus la gară. Speriată de lumea multă, i-a cerut şoferului să o ducă până la Vaslui, însă acesta a refuzat-o. A continuat deplasarea la o bancă de unde a scos bani de pe cardul victimei, iar apoi a ajuns în parc unde a şi abandonat-o pe Alina. Trupul fetei a fost descoperit de doi tineri, aproape de ora 5 dimineaţa. Dacă Loredana va beneficia de reducerea cu o treime a pedepsei, va sta după gratii între 7 şi 14 ani. Pronunţarea în dosar va avea loc peste două săptămâni.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *