Web Analytics
scris joi, 23.05.2024

Tânăr urmărit internațional, depistat de polițiști în Argeș

Tânăr argeșean urmărit la nivel internațional, prins de polițiști în Argeș.

Tânăr urmărit internațional, depistat de polițiști în Argeș

În ziua de 21 mai a.c., polițiștii din Topoloveni au depistat un tânăr de 23 de ani, din Beleți-Negrești, iar în urma verificărilor efectuate cu un dispozitiv mobil ce utilizează aplicația eDAC a rezultat că acesta figurează ca persoană urmărită. Aplicația eDAC este folosită de către structurile Ministerului Afacerilor Interne (poliție, jandarmerie, poliția de frontieră, imigrări) pentru stabilirea identității persoanei și verificarea eventualelor mențiuni.

Tânărul avea un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Topoloveni, în cursul anului 2023.
A fost condamnat la un an și 9 luni de închisoare, prin revocarea executării pedepsei cu suspendare, după ce nu a respectat măsurile de supraveghere dispuse prin sentința inițială dată în anul 2021 de către aceeași instanță.
Tânărul a fost încarcerat.

Citește și Fondatoarea Magiunului de Topoloveni, Bibiana Stanciulov, în proces cu Metro: „Influenţele sunt foarte mari. Se luptă doi mamuţi”

Noua aplicație eDAC poate fi folosită de pe telefoane mobile și tablete. Aceasta scanează documentul prezentat de către persoana verificată, compară datele prezentate cu cele existente în bazele de date și afișează imediat informații în cazul în care este vorba despre o persoană urmărită sau care are vreo interdicție.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită