Web Analytics
scris sâmbătă, 04.05.2024

Tânăr român de 19 ani, ucis în Spania pentru un telefon

O crimă a șocat întreaga Spanie. Un tânăr român, în vârstă de numai 19 ani, a fost ucis cu sânge rece, pentru un telefon. Băiatul a fost înjunghiat de un adolescent de 16 ani, care, după ce a comis fapta, a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Tânăr român de 19 ani, ucis în Spania pentru un telefon

Citește și: Accident în Argeș. Două mașini implicate

Evenimentele s-au petrecut cu puțin înainte de ora 8, joi  după-amiază, între strada San Antonio, Paseo de la Estación și Avenida del Ferrocarril.. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum victima fugea de adolescentul care voia să îi fure telefonul. La un moment dat, tânărul român este prins și înjunghiat în piept și abdomen cu mai multe lovituri de cuțit. După ce bărbatul a căzut ca secerat la pământ, agresorul i-a furat telefonul și și-a văzut de drum.

Victima a zăcut ore bune într-o baltă de sânge, până când un trecător l-a văzut și a alertat salvatorii. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști și medici. A fost transferat, în stare critică, la Spitalul Universitar din Guadalajara unde a murit.

Citește și: Incendiu în Argeș. Pompierii s-au luptat o oră cu flăcările

Două ore și jumătate mai târziu, la ora 22.30, Garda Civilă l-a localizat și arestat pe presupusul autor al evenimentelor, un tânăr de 16 ani, de naționalitate spaniolă. Cuțitul folosit la comiterea atacului a fost găsit. Tânărul este de așteptat să fie adus în fața instanței mai târziu în cursul zilei de sâmbătă, scrie cadenaser.com.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *