Web Analytics

Tânăr reținut după ce l-a înjunghiat pe concubinul mamei

de | 4.08.2018 16:57 | Actualitate

Un tânăr de 20 de ani din comuna Bughea de Jos a fost reținut de polițiști noaptea trecută după ce și-a înjunghiat tatăl vitreg. Ajunși acasă după o zi de muncă, o femeie, în vârstă de 46 de ani, împreună cu fiul ei de 20 de ani, dar și cu concubinul acesteia de 34 de ani, au consumat alcool. La un moment dat, femeia i-a lăsat singuri pe cei doi, ieșind din casă pentru a merge la o vecină.

La un moment dat, băiatul a luat un cuțit și a amenințat că se sinucide.

Pentru a-l împiedica, concubinul mamei sale a sărit să îi ia cuțitul, iar în acel moment, tânărul de 20 de ani l-a tăiat la gât pe acesta. Bărbatul de 34 de ani a fost transferat la un spital din București, deoarece rana de la gât îi putea pune viața în pericol. Totodată, victima a fost tăiată și la un deget, cel mai probabil, atunci când a încercat să ia cuțitul din mâna fiului femeii cu care își împărțea viața.

În urma examinarii medico-legale si a cercetărilor polițițtilor, s-a constatat că este vorba de o tentativă de omor. În cauză a fost luată maăsura retinerii pentru 24 de ore a tânărului care l-a înjunghiar pe concubinul mamei.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii