Web Analytics

Tânăr din Mărăcineni, la volan fără permis de conducere

de | 17.12.2018 13:21 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru înlăturarea efectelor vremii nefavorabile, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 66 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 25.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 11 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești l-au depistat pe U.C., de 40 de ani, din comuna Bradu, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Piteşti, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţei de Poliţie Rurală Domneşti au depistat pe V.A., de 21 de ani, din Mărăcineni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 703I de pe raza aceleiaşi localităţi, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole