Web Analytics
scris duminică, 02.06.2024

Tânăr fotbalist găsit mort în râul Olt

Un tânăr de 19 ani a dispărut în apele râului Olt după ce a căzut de pe un skijet, în timp ce se plimba cu un prieten, şi nu ştia să înoate. El a fost găsit mort la aproximativ 100 de metri de mal.

Tânăr fotbalist găsit mort în râul Olt

Trupul neînsuflețit al lui Flavius a fost găsit după mai bine de 12 ore de căutări. „Misiunea a fost una cu un grad ridicat de dificultate, având în vedere albia râului care era foarte neregulată. Erau zone în care apa avea 2-3 metri, în timp ce în altele ajungea la zece metri. Trupul neînsuflețit a fost găsit la aproximativ 100 de metri de mal, exact în zona în care ni s-a indicat de la început că s-ar fi înecat. Au fost mobilizate echipaje de la Detașamentul Slatina, cu autospeciale pentru primă intervenție.  Din păcate, persoana a fost adusă la mal, iar medicul de la serviciul de Ambulanță a constatat decesul”,  a transmis Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

Citește și: Au fost găsite trupurile neînsuflețite ale celor două tinere românce înghițite de ape în Italia. Salvatorii încă îl caută pe Cristian

Totul s-ar fi întâmplat după ce tânărul a ieșit, împreună cu un prieten, la o plimbare cu skijet-ul. La un moment dat, cei doi tineri s-ar fi răsturnat cu skijet-ul. Prietenul care îl însoțea a reușit să se salveze, însă tânărul de 19 ani nu a avut nicio șansă. Flavius era sportiv de performanță, legitimat la un important club de fotbal din Slatina, potrivit adevarul.ro.

Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, era legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina și evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava. „Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie. Transmitem condoleanţe şi putere familiei în cea mai grea încercare a vieţii! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui!”, este mesajul postat pe contul oficial al CSM Slatina.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

A ieșit cu mașina în decor

Noaptea trecută, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu două echipaje în cazul unui...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită