Web Analytics
scris marți, 23.01.2018

Tânăr din Tigveni conducea sub influenţa băuturilor alcoolice

tigveni fiolaÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Tânăr din Tigveni conducea sub influenţa băuturilor alcoolice

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 127 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 28.730 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație două permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, l-au depistat pe C.F., de 19 ani, din Tigveni, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Distribuie!

0 Comentarii