Tânăr din Cetățeni nu a respectat măsura carantinei și a fost amendat

de | 1.07.2021 17:47 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 23 de acţiuni punctuale (dintre care 20 organizate independent de către poliţişti, două organizate cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri).

În cadrul activităților au fost verificate 582 de persoane, precum și 111 mijloace de transport persoane. Totodată, au fost verificate 101 societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

 

Citește și Pitești: Sancțiuni aplicate pentru neridicarea mizeriei create de câinele scos la plimbare!

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale, dintre care 8 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală și una ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au depistat, pe strada Alexandru cel Bun, de pe raza municipiului Câmpulung, un bărbat de 20 de ani din Cetățeni, care nu a respectat măsura carantinei, la adresa declarată din localitatea de domiciliu.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii