Web Analytics

Tânăr de 28 de ani cu fractură la cot, mort pe masa de operaţie

de | 17.03.2023 11:32 | Actualitate, Home

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, cercetător la Centrul de Economie Montană CE-MONT din Vatra Dornei, a murit, miercuri, la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, în timp ce era pregătit de medici pentru o intervenţie chirurgicală în urma unei fracturi la cot.

Citește și: Polițiști bătuți cu propriul baston de un bărbat recalcitrant

Tânărul Valeriu Stoilov s-a accidentat la cot în timpul unei partide de fotbal cu prietenii şi s-a prezentat la spital pentru consultaţie. El a fost investigat, diagnosticat cu fractură la cot, şi programat pentru o operaţie.

Citește și: Hoţu’ neprins e negustor cinstit?! Afaceristul George Dumitrescu, zis şi George „Hoţu”, a scăpat de dosarul „Balastiera 1”

„Totul era în regulă, pacientul nu avea nicio suferinţă anterioară cunoscută. După anestezie a intrat în stop cardiorespirator, iniţial reversibil”, a spus dr Cristian Rusu, directorul medical al spitalului., conform Agerpres. El a precizat că a fost resuscitat, dar a făcut al doilea stop cardiorespirator şi după manevrele efectuate din nou, mai mult de o oră, nu a mai răspuns şi s-a declarat decesul. După necropsie se va putea afla care a fost cauza morţii pacientului.

Poliţia Municipiului Vatra Dornei a deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, cercetarea fiind efectuată sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar l-a intrebat cineva daca are vreo alergie la ceva sau intoleranta la ceva sau….sau….sau.
    I-o fi facut analize inainte?!
    Ca in ziua de azi e posibil orice.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *