Web Analytics

Tânăr de 21 de ani, salvat de la moarte de un medic al SJU Pitești

de | 16.03.2022 11:34 | Actualitate

Un tânăr de 21 de ani a fost salvat de la moarte de dr. chirurg toracic Alexandru Stoian, de la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Pacientul, în stare critică, a fost adus la Spitalul Județean de Urgență Pitești prin transfer de la un alt spital din județ.

Citește și:Lucrări importante au fost finalizate la SJU Pitești

De 5 ani, de când lucrează în județul Argeș, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, medicul Alexandru Stoian a reușit să se remarce prin intervenții în premieră și salvarea a nenumărate vieți.

”Este singurul chirurg toracic din Argeș, venind și în sprijinul pacienților din Vâlcea, acolo unde nu există o astfel de specialitate. Printre cele mai recente satisfacții profesionale ale doctorului Stoian se numără și salvarea unui pacient în vârstă de 21 de ani, ajuns la Spitalul Judeţean, la jumătatea lunii februarie, prin transfer de la un alt spital din Argeș.

Citește și:Medic pneumolog de la SJU Pitești, apreciat și premiat de americani

Deși șansele de supraviețuire ale tânărului, victimă a unui accident rutier, erau aproape nule, medicul de la Spitalul Județean din Pitești a reușit să îi salveze viața. Un aport în acest sens îl au și specialiștii din ATI, acolo unde pacientul a fost spitalizat inițial. La începutul lunii martie, tânărul a fost externat.”, a transmis Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al SJU Pitești.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *