Web Analytics

Tânăr de 21 de ani din Corbeni, prins băut la volan

de | 11.05.2018 08:16 | Actualitate

pol corbeniÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 218 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 41.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 11 permise de conducere şi au retras 13 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș l-au depistat pe D.A., de 21 de ani, din comuna Corbeni, județul Argeș, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii