Web Analytics

Tânăr amendat pentru comportament agresiv în trafic

de | 26.06.2022 11:56 | Actualitate

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au acționat, pe raza de competență, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, ocazie cu care au aplicat 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8265 lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială şi a altor acte normative, totodată fiind reținute 3 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Citește și: Eveniment inedit la Muzeul Golești. Copiii au experimentat viața de soldat

În ziua de 25 iunie a.c., polițiștii au depistat, pe b-dul Nicolae Bălcescu din Pitești, un tânăr de 21 de ani, din Pitești, care a avut un comportament agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice, prin pornirea autoturismului de pe loc și patinarea excesivă, în gol, a roților.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform O.U.G. 195/2002, cu amendă în valoare de 580 de lei, fiind aplicată și măsura complementară de ridicarea a permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pe drumurile publice, pe o perioadă de 30 zile.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *