Web Analytics
scris miercuri, 30.08.2023

Tabăra pentru tineret „Tradiție și noutate”, organizată de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, a luat sfârșit

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, a organizat în perioada 21-27 august, tabăra pentru tineret ,,Tradiție și noutate”.

Tabăra pentru tineret „Tradiție și noutate”, organizată de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, a luat sfârșit


Beneficiarii acestei tabere au fost 16 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, proveniți din diferite eparhii ale țării noastre.

În cele șase zile, aceștia au participat la diferite conferințe tematice, precum și la diverse activități creative și interactive de cunoaștere. Tinerii au avut ocazia să descopere atât tezaurul spiritual, cultural și istoric al Eparhiei, cât şi bogăţia tradiţiilor specifice spaţiului județului Argeș.

Citește și Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost operat de urgență

Coordonați de părinții consilieri Dan Obrocea și Andrei Diaconescu, responsabili de sectoarele eparhiale Învâțământ și Activități cu Tineretul, respectiv Social Filantropic și de Misiune, beneficiarii acestei tabere au fost cazați într-un cadru frumos aflat în apropierea mănăstirii Sf. Ioan Botezătorul Antonești din comuna Corbeni.

Programul de tabără a fost bogat şi diversificat: rugăciuni, participare la slujbe, ateliere, jocuri de grup, cântece la chitară, discuţii pe teme religioase, sau nu, prezentări etnografice, vizionări de filme, drumeţii şi scurte pelerinaje.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *