Web Analytics

Sute de expozanţi vor veni la Târgul AGRO PITEŞTI 2017

de | 4.05.2017 17:16 | Economie

12 targ agroÎn perioada 4-7 mai, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş va organiza Ediția a II-a a Târgului de echipamente, utilaje agricole și produse tradiționale AGRO PITEȘTI 2017, care va avea loc în parcarea Complexului Comercial Jupiter City, Carrefour – ieșirea spre A1 Pitești-București. Suprafaţa de desfăşurare a târgului va depăși 6.000 metri pătraţi. Deschiderea oficială a evenimentului va fi joi, 4 mai, cu începere de la ora 11.

Sute de expozanți din toată țara vor fi prezenți la eveniment. Iar printre aceștia se numără mari jucători de pe piaţa echipamentelor şi utilajelor agricole: IPSO – John Deere, AJG Romania – Zetor, Maschio Gaspardo, Agromec Ştefăneşti – Deutz Fahr sau Mecanica Ceahlău (unul dintre producătorii români). Vor fi de asemenea prezenți şi cei de la Ronera Rubber (unul dintre furnizorii marilor firme precum Caterpillar), precum și Michelin, prin dealer-ul Badrom.
Ambasada Cehiei este unul dintre partenerii principali ai CCIA Argeș la acest eveniment, alături de Romexpo şi de Camera de Comerţ şi Industrie a României. Și, ca o dovadă a colaborării foarte bune cu Ambasada Cehiei, la Târgul AGRO PITEȘTI vor fi prezente și 10 firme din Cehia.
„Obiectivul nostru este ca și în acest an să aducem în fața vizitatorilor fermieri sau pasionați de agricultură noutăți și informații legate de acest domeniu atât de important pentru economie”, ne-a declarat George Caval, președinte CCIA Argeș.

Tombolă la care marele premiu este o macara cu braț hidraulic

Organizatorii își propun să aibă patru-cinci mii de vizitatori direct interesaţi (fermieri sau viitori fermieri), plus alte câteva mii de vizitatori care privesc evenimentul ca pe un spectacol. CCIA Argeș a realizat și un site dedicat târgului (www.agro-pitesti.ro), unde sunt toate detaliile despre ce se va întâmpla pe parcursul celor patru zile de desfăşurare. În fiecare zi vor fi tombole cu premii actractive, premiul cel mare fiind o minimacara hidraulică oferită de partenerul expozantul AJG – Zetor. De asemenea, vizitatorii vor putea urmări spectacole de muzică şi dans ale ansamblurilor folclorice din judeţul nostru.
După cum spune George Caval, directorul CCIA Argeș, „în fiecare zi, de joi până duminică, vor fi spectacole de muzică populară și tombole cu premii extrem de atractive. Pentru partea de muzică și spectacol vor urca pe scenă și vor susține spectacole în fiecare zi, ansambluri folclorice de dansuri populare din Mioveni, Bascov, Topoloveni, Stolnici, Bârla.”
Intrarea la târg va fi liberă. Organizatorii au pus la cale şi o tombolă, la care marele premiu va fi  o macara cu braţ hidraulic – Tip HRM 1,5. Biletul de participare la tombolă va costa doar 5 lei.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii