Web Analytics
scris duminică, 18.12.2022

Sute de cazuri despre extratereștri, investigate de Pentagon

Armata americană și-a schimbat de ceva vreme atitudinea față de OZN-uri. Acum sunt sute de cazuri referitoare la Obiecte Zburătoare Neidentificate pe care Pentagonul – sediul central al Departamentului Apărării al Statelor Unite ale Americii – le investighează, într-un demers anunțat recent. Inclusiv un Birou nou înființat se concentrează asupra activităţilor inexplicabile din proximitatea instalaţiilor militare.

Sute de cazuri despre extratereștri, investigate de Pentagon


Demersul Pentagonului de a investiga anomalii, obiecte neidentificate – în spaţiu, pe cer sau sub apă – a condus la sute de rapoarte aflate în curs de cercetare, după cum au declarat vineri înalţi responsabili din armată. Investigațiile nu au oferit însă până acum nicio dovadă conform căreia extratereştrii ar fi ajuns pe Pământ, relatează agenţia Reuters, citată de digi24.ro.


Sean Kirkpatrick, directorul recent înfiinţatului Birou de soluţionare a anomaliilor în toate domeniile (AARO) al Pentagonului, nu a exclus posibilitatea vieţii extraterestre.

Citeşte şi: Un tezaur din timpul lui Mihai Viteazul a fost găsit într-o pădure

Misiunea AARO se concentrează asupra activităţilor inexplicabile din proximitatea instalaţiilor militare, în spaţiul aerian restricţionat şi în „alte zone de interes”, iar scopul său este de a contribui la identificarea posibilelor ameninţări la adresa siguranţei operaţiunilor militare americane şi a securităţii naţionale.
Un raport guvernamental de anul trecut a documentat peste 140 de cazuri pe care armata americană le numeşte oficial „fenomene aeriene neidentificate” (Unidentified Aerial Phenomena – UAP) observate din 2004 încoace.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită