Sute de argeşeni la inaugurarea noului sediu al Grupului Renault România

de | 28.06.2019 15:38 | Actualitate

Vineri 28 iunie, la Bucureşti, pe Bd. Preciziei, a fost inaugurat noul sediu al Grupului Renault România. Un sediu ultramodern, ce poate concura oricând cu sediile din Vest sau din America ale marilor companii şi în care vor lucra 3.200 de angajaţi, dintre care câteva sute sunt argeşeni care vin zilnic de la Piteşti. Jurnalul de Argeş a fost singurul ziar din judeţ prezent la eveniment.

La evenimentul de inaugurare au fost prezente sute de oficialităţi, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă, Thierry Bollore, directorul general al Grupului Renault, Nicolas Maure, director executiv regiunea Eurasia şi Christophe Dridi, președinte director general Dacia și director general Grup Renault Romania şi ambasadoarea Franţei la Bucureşti, Michelle Ramis.

Dintre argeşeni i-am remarcat pe Gabriel Sicoe-preşedinte ACAROM, Nicolae Pavelescu şi Ion Iordache-preşedintele şi respectiv vicepreşedintele Sindicatului de la Dacia.

„Sărbătorim o istorie comună, 20 de ani plini de succese. Pentru Renault, România înseamnă în primul rând Dacia. Peste 5,8 milioane de Dacii au fost vândute din 2004 în 44 de ţări. În 20 de ani am investit peste 3 miliarde de euro în România”, a spus Thierry Bollore, directorul general al Groupe Renault.

În Jurnalul de Argeş de miercuri 3 iulie veţi putea citi un amplu reportaj de la eveniment.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii