Web Analytics

Surpriză pentru echipajul DTO Rally prezent la Raliul Clujului

de | 25.09.2021 16:15 | Actualitate, Sport

Campionatul Național de Raliuri se mută în acest weekend în inima Transilvaniei, unde va avea loc Raliul Clujului, o cursă îndrăgită de către fani pentru probele spectaculoase de asfalt din Munții Apuseni. 65 de echipaje se vor lupta cu secundele pe șase probe speciale lângă Cluj-Napoca, cu un format gândit de către organizatori exclusiv pe durata weekend-ului: sâmbătă și duminică.

DTO Rally Team este prezentă în Raliul Clujului cu un singur echipaj, care are parte de o schimbare importantă de material de concurs. Bogdan și Delia Năstase pornesc în cursă pe o mașină de top, un Citroen C3 Rally2, fiind singurii care aveau cursa din acest weekend în programul competițional din 2021.

CITESTE SI DTO Rally a concurat weekendul trecut pe probele Raliului Maramureșului

Raliul Clujului se desfășoară pe trei probe celebre de lângă Cluj-Napoca: „Făget”, „Tarnița” și „Dângău”, toate parcurse de câte două ori pe durata celor două zile de concurs. După startul festiv din zona Cluj Arena, echipajele își vor face încălzirea la testele oficiale din zona Făget, în timp ce parcul de service este amplasat într-o zonă populată, în parcarea centrului comercial Vivo!.

Echipajele Cristi Dolofan & Traian Pavel și Eugen Cărăgui & Robert Fus sunt absente în Raliul Clujului: cei patru au decis că nu vor participa la etapa din Transilvania, conform programului competițional decis la începutul sezonului. Astfel, Bogdan și Delia Năstase vor prelua comenzile superbului Citroen C3 Rally2 în lupta pentru podiumul general.

CITESTE SI 100 de echipaje vor fi prezente pe 11 şi 12 iunie la Raliul Argeşului

„Este un moment important și suntem foarte fericiți pentru această schimbare. Ne doream de mult să concurăm cu o mașină de top și acum acest moment se întâmplă datorită întregii echipe DTO Rally. Este prima participare cu un model Rally2 și sunt foarte încântat după testele efectuate: mașina se comportă extraordinar, iar senzațiile sunt superbe. Va fi un weekend de neuitat pentru noi” a spus Bogdan Năstaseînaintea startului în Raliul Clujului 2021.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii