100 de echipaje vor fi prezente pe 11 şi 12 iunie la Raliul Argeşului

de | 5.06.2021 09:34 | Actualitate, Home

Pe 11 și 12 iunie, aproximativ 100 de echipaje sunt așteptate la ediția din acest an al Raliului Argeșului, au anunțat organizatorii la Pitești, vineri, în cadrul undei conferințe de presă.

Pentru început, startul și festivitatea de premiere vor avea loc în municipiul Pitești. Probele speciale care se vor desfășura vor avea loc pe DN 7C – Transfăgărășan, între Cetatea Poenari și Cabana Capra, respectiv DN 73 – Dealul Mateiaș, aflat în apropierea municipiului Câmpulung. Festivitatea de start și prezentarea echipajelor vor avea loc joi, pe 10 iunie. În cele două zile de competiție, adică vineri și sâmbătă, startul va fi tot din Pitești. Seara mașinilor vor reveni înapoi tot la Pitești, atât vineri cât și sâmbătă.

CITESTE SI A 21-a ediție a Raliului Argeșului va avea loc în perioada 11-12 iunie

„Centrul raliului va fi municipiul Piteşti, care va fi gazda centrului de comandă şi va fi gazda momentelor importante, începând cu festivitatea de start şi prezentarea echipajelor, care va avea loc joi, pe 10 iunie (…). În cele două zile de vineri şi de sâmbătă, zile de competiţie, startul va fi tot în municipiul Piteşti. Seara, maşinile revin tot la Piteşti, atât vineri, când probele speciale sunt în zona Câmpulung Muscel (…), cât şi sâmbătă, când va fi celebra probă Transfăgărăşan”, a declarat directorul organizatoric al Raliului Argeşului, Bogdan Dumitrescu.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....