Web Analytics
scris duminică, 12.03.2023

Suporterii FC Argeș au răbufnit: „Să-ți fie rușine! Uite, băieții ăștia, să pună mâna la treabă că nu sunt transpirați”

FC Argeș a încheiat sezonul regular pe loc direct retrogradabil, după ce a pierdut, cu 0-1, partida cu Petrolul Ploiești, din ultima etapă a sezonului regular. După această partidă, suporterii s-au arătat nemulțumiți de forma fizică a jucătorilor de la FC Argeș și i-au transmis lui Cătălin Straton să ceară un preparator fizic.

Suporterii FC Argeș au răbufnit: „Să-ți fie rușine! Uite, băieții ăștia, să pună mâna la treabă că nu sunt transpirați”

Citește și: Unul dintre cei mai buni mijlocași a murit la doar 55 de ani

„Cătăline, cere tu, că ești mai experimentat, un preparator fizic, că suntem morți, nu putem să alergăm. Unde au obosit ei? Când au obosit ei că am jucat doar minge lungă? Eu îți dau dreptate, am jucat până în minutul 15, dar nu mai putem după minutul 15”, i-au transmis suporterii, lui Cătălin Straton, potrivit Digi Sport.

Citește și: Trei români au fost implicați într-un accident cu 42 de mașini, în Ungaria 

După ce și-a făcut apariția și preparatorul fizic, suporterii au amplificat scandalul. „Să-ți fie rușine, bă, preparator de 2 lei, îți bați joc de noi. Uite, băieții ăștia, să pună mâna la treabă că nu sunt transpirați. Uite-i cum pleacă! Ei pleacă acasă, noi rămânem aici, lângă stadion. Nu mai începeți echipa fără Șerban, când o fi pregătit, fără Turda, fără Straton. Românii noștri! Măcar retrogradăm cu ăștia, o luăm de la capăt în Liga 2”, au mai transmis piteștenii.

După înfrângerea cu Petrolul Ploiești, FC Argeș a încheiat sezonul regular pe locul 15, penultimul din Superliga, cu 27 de puncte, la egalitate cu UTA Arad, echipa de pe locul 14.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *