Web Analytics

SuperMioveni a curentat Dinamo! Elevii lui Pelici au revenit de la 0-1 în minutele de prelungiri

de | 16.12.2021 21:57 | Actualitate, Sport

La Mioveni, Dumnezeul fotbalului a ținut în această seară cu cei săraci, dar care n-au abandonat lupta până în ultima clipă.  CS Mioveni a revenit de la 0-1 și a învins cu 2-1, atât pe Dinamo, cât și  pe arbitri.

Citește și: Robert Glință s-a calificat în finala Campionatului Mondial de înot la 100 m spate

Iar minunea, că tot suntem în presăptămâna Crăciunului, a venit în minutele de prelungiri: 90+3 și 90+6. Mai întâi a marcat Mousa Sanoh din penalty, după ce portarul Iliev l-a lovit imprudent, în săritură, pe Rusu și gazdele păreau mulțumite că smulg măcar un punct, nu pierd trei.

Însă lovitura a venit la ultima fază a meciului când, pe o respingere, Bogdan Rusu a prins un voleu din cădere cu stângul și l-a executat pe portarul Iliev.

Trebuie spus că Mioveni a dominat total prima repriză fiind aproape de a deschide scorul în patru situații, prin Oancea, Scarlatache, Blănaru și Garutti. Cel puțin ratarea din minutul 44 a lui Blănaru a fost rarisimă: a scăpat singur în careul dinamovist și a luftat de cascadorii râsului când s-a trezit în față cu portarul Iliev.  

Și cum ocaziile se răzbună, Dinamo a obținut un penalty în minutul 62, la singura ocazie mai coerentă din repriza a doua. Pe un contraatac alb roșu, Balaur a intrat imprudent prin alunecare la Deian Sorescu și… fault în careu.

Tot Sorescu a executat penalty-ul și a marcat norocos pe sub Ducan, care ghicise colțul. Au urmat 34 de minute în care CS Mioveni a alergat după egalare, impulsionată și de intrarea lui Mousa Sanoh, alintat Nicu de localnici.

Citește și: Cu FC Argeș la psihiatru! Bine că am luat un punct și n-am pierdut trei cu Sepsi

Iar egalarea a venit în minutele de prelungiri, aducându-i de la agonie la extaz pe Alexandru Pelici și pe elevii săi.

Bravo, CS Mioveni! FC Argeș poate lua lecții de determinare de la tine.                                        

Gabriel Grigore                                         Foto: GSP 

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii