Web Analytics

„Sunt sigur că oraşul nostru poate şi merită să fie din nou ce a fost şi mult mai mult decât atât”

de | 26.05.2016 15:28 | Politica si Administratie

# Declară Liviu Ţâroiu, candidat PSD la Primăria Câmpulungului

PSD intenţionează să recucerească municipiul Câmpulung după 12 ani de la mandatul unui reprezentant al său ca primar! Opţiunea pentru lupta electorală din acest an este Ioan Liviu Ţâroiu, cel care, într-o recentă conferinţă de presă, a expus motivele care l-au determinat să accepte candidatura şi ţelurile sale în calitate de viitor primar.
„Sunt sigur că oraşul nostru poate şi merită să fie din nou ce a fost şi mult mai mult decât atât – acest lucru îl ştiu toţi câmpulungenii! Dar tot felul de nedreptăţi, chiar ghinioane au făcut ca municipiul Câmpulung să ajungă în situaţia de astăzi. Nu a avut mereu cei mai buni conducători, aşa că trebuie ca cineva să îşi asume, prin curaj şi demnitate, responsabilitatea administrării, a conducerii, a implicării în construirea unui viitor bun pentru oraş. Este nevoie să se repare ceea ce este stricat, se impune dezvoltarea unor proiecte utile, iar eu vreau să fac aceste lucruri”, susţine Liviu Ţâroiu. „În acest scop am acceptat să candidez, având şi un mare avantaj: susţinerea unui partid puternic de stânga, partid al oamenilor în nevoi şi cu dorinţă de mai bine”, astfel a prezentat candidatul PSD motivaţia intrării în lupta electorală.

„Am în vedere, printre altele, construirea de noi locuri de parcare şi de locuinţe sociale şi de serviciu”

Activ în administraţia locală din anul 2000, având şi două mandate de viceprimar, chiar şi o perioadă de asumare integrală a răspunderii treburilor administrative, în calitate de primar interimar, Ioan Liviu Ţâroiu este recomandat pentru calitatea de edil al Câmpulungului şi de realizările anterioare. „Având atribuţii în domeniile infrastructură şi urbanism, pot face referire la modernizarea şi asfaltarea a peste cincizeci de străzi din municipiul Câmpulung, realizarea de locuri noi de parcare în Vişoi şi Grui şi reabilitarea celor existente, amenajarea de spaţii verzi şi locuri de joacă în toate cartierele, începerea proiectului pentru sursa de apă de rezervă a municipiului şi demararea lucrărilor la noul adăpost pentru câinii fără stăpân”, îşi prezintă Ţâroiu rezultatele în mod succint. Iar planurile pentru un viitor mandat de primar sunt de luat în seamă. „În afară de continuarea lucrărilor de modernizare a străzilor şi finalizarea celei de-a doua surse de alimentare cu apă, se impune aducerea în stare de perfectă accesibilitate şi utilizare a celor două parcuri centrale afectate de proiectul care a eşuat. Dincolo de aceste continuări ale unor investiţii, am în vedere, printre altele, construirea de noi locuri de parcare şi de locuinţe sociale şi de serviciu, anveloparea blocurilor cu fonduri externe, extinderea reţelei de gaze în zona de sud a municipiului şi susţinerea echipei de fotbal”, anunţă candidatul PSD la Primăria Câmpulung, Liviu Ţâroiu.
Cătălin Ion Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii