Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

Suma cu care va fi despăgubită Simona Halep de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a publicat vineri motivarea deciziei de reducere a suspendării Simonei Halep de la patru ani la nouă luni, la mai bine de jumătate de an de la încheierea procesului.

Suma cu care va fi despăgubită Simona Halep de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului

Printre explicațiile judecătorilor de la TAS, întinse pe 58 de pagini, există și un pasaj în care este anunțată suma pe care românca urmează să o primească de la Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), după ce a câștigat procesul împotriva acestui for.

Citește și: Tânăr de 19 ani, diagnosticat cu Alzheimer

”Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis (ITIA) este obligată să îi plătească Simonei Halep suma de 20.000 CHF (douăzeci de mii de franci elveţieni) cu titlu de contribuţie la cheltuielile de judecată şi alte cheltuieli ale acesteia suportate în legătură cu această procedură de arbitraj”, s-a specificat în motivarea deciziei, publicată de TAS.

Simona Halep a putut reveni imediat pe teren după decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv, în luna martie a acestui an. De atunci, ea a jucat 4 partide, obținând o victorie și trei înfrângeri, din care una în urma retragerii din cauza unei accidentări. Românca se află pe poziție 878 în clasamentul WTA.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...