Web Analytics

Suită de evenimente în organizarea Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov

de | 9.05.2019 14:23 | Cultură

La Casa de Cultura Adriana Trandafir din Bascov a fost inaugurată astăzi, expoziția pascală ”Bucuria Învierii”. Elevii Școlii Gimnaziale Virgil Calotescu din Bascov au pregătit , alături de profesorii cordoonatori Cristina Duran si Maria Manole ,cea mai frumoasa expoziție tematică dedicată Paștelui și sărbătorii Înălțării Domnului.

Exponatele au fost binecuvantate de preotți parohiilor din Bascov printr-o slujbă ”Te Deum”.

Sâmbătă,11 mai, Casa de Cultura a comunei Bascov va gazdui Festivalul național de muzică pop si populară pentru copii și adolescenți ”LA DOLCE MUSICA”, ediția a- II- a. Acest eveniment este organizat de ASOCIATIA BELLE ARTI și va fi dedicat celor mai talentați copii din țară.

Ciro de Luca alături de Aurelian Temișan vă invită la acest festival, prezentator fiind Ovidiu Cuncea alaturi de minivedetele Catinca Gorduza și Trinidad Aylana Stan.

Duminica, 19 mai, Ansamblul ”Doina Bascovului” al Casei de Cultura a Comunei Bascov va fi prezent la Ziua Comunei Calinesti, judetul Arges, incepand cu ora 15.00, in cadrul evenimentului

” SĂRBĂTOAREA FLORILOR DE MAI ”, pe stadionul Vrănesti.

Tot duminică,19 mai, Ansamblul ”Doina Bascovului ” va fi prezent la Ziua Comunei Dragodana, județul Dâmbovița, cu începere de la ora 16.30, pentru susținerea unui program artistic.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii