Subprefectul Lucian Ionescu: “Nu mai sunt locuri cu oxigen la secțiile Covid din Argeș”

de | 16.10.2021 02:52 | Actualitate, Home

Situația îngrijorătoare cu care se confrunta România in acest moment aduce după sine unități medicale pline de pacienți Covid-19.
În Argeș, nu mai exista niciun loc cu oxigen la sectiile Covid ale spitalelor din județ. Anuntul a fost făcut de subprefectul județului, Lucian Ionescu:

Am stat 3 ore în ședință cu managerii de spitale pentru a găsi locuri suplimentare cu sursă de oxigen (nu vorbim de locuri ATI) pentru persoanele infectate de covid.

În momentul de față nu mai există locuri cu oxigen în secțiile covid din județul Argeș și pacienții care necesită oxigen sunt preluați de către Unitățile de Primiri Urgențe, blocând urgențele non-covid.

Nimic nu mai seamănă cu ce a fost. Deja am trecut de vârful valului doi și nu mai există un tipar de comparație în momentul de față, a scris pe comunicat pe pagina sa de socializare, subprefectul.
De asemenea, cazurile din județ nu par să scadă, la ultima raportare fiind înregistrate peste 500 de cazuri.
Sub acest aspect, subprefectul Ionescu face apel către populație:
Fac un nou apel, vaccinați-vă! Purtați masca, păstrați distanțarea, dezinfectați-vă, evitați locurile aglomerate. Dacă aveți boli cronice, stați cât mai mult în casă!

(B.S)

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...