Web Analytics

Subprefectul Corneliu Cîrstea a fost detașat la București

de | 29.10.2020 10:41 | Actualitate

Miercuri, 28 octombrie a.c., argeșeanul Corneliu Cîrstea a fost numit subprefect la București. Reamintim că acesta a fost subprefect în Argeș din luna august a.c., iar înainte a fost subprefect la București timp de 4 ani.

„Experiența la Argeș a fost utilă, în sensul că am lucrat foarte mult pentru combaterea pandemiei în Argeș, cu rezultate bune. Am fost informat de ceva timp că o să fiu mutat la București, de circa o săptămână”, a declarat Corneliu Cîrstea pentru Jurnalul de  Argeș.

Prefectul Emanuel Soare anunță că încă nu a fost ales un înlocuitor pentru funcția de subprefect al Instituției Prefectului Argeș.

Emanuel Soare: „Îi doresc mult succes și putere de muncă la Instituția Prefectului București”

„Îi mulțumesc domnului Cîrstea Cornel pentru excelenta colaborare și pentru sprijinul acordat în perioada în care a exercitat funcția de subprefect al Instituției Prefectului Argeș. Este unul dintre profesioniștii administrației publice și mă bucur că am avut oportunitatea de a lucra cu dumnealui, fie și pentru o scurtă perioadă de timp. Îi doresc mult succes și putere de muncă la Instituția Prefectului București unde, în calitate de subprefect, va aduce o contribuție substanțială la gestionarea situației epidemiologice și administrative. Domnul Cîrstea va fi greu de înlocuit. Nu avem, în acest moment, o propunere pentru înlocuire”, a precizat prefectul Emanuel Soare pentru presă.

HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al municipiului Bucureşti de către domnul Cîrstea Corneliu”, se arată în hotărârea din 28 octombrie a.c., de pe site-ul oficial gov.ro

Citește și Șefa DSP Argeș-promovată de ministrul Tătaru director regional pe șapte județe

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii