Web Analytics

Sub influența băuturilor alcoolice la volan în Mihăești, Curtea de Argeș și Topoloveni

de | 20.11.2017 12:50 | Actualitate

etilotest agÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 144 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 44.670 de lei, au fost reținute 13 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești l-au depistat pe D.N.73, pe raza comunei Mihăești, pe B.I., de 39 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Și polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș l-au depistat pe B.M., de 31 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii Formațiunii Rutiere Topoloveni l-au depistat pe Ț.C., de 51 de ani, din comuna Priboieni, care conducea un autoturism pe D.J.702 – Topoloveni, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii