Web Analytics

Sub amenințarea cuțitului a sustras o mașină. Reținut pentru 30 de zile

de | 31.01.2021 17:14 | Actualitate

 
În ziua de 30 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Curtea de Argeş au continuat cercetările într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt şi au reţinut un tânăr de 22 de ani, din Corbeni.
Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 29 ianuarie,  în jurul orei 22:00, în timp ce se afla pe raza localităţii Albeştii de Argeş, tânărul ar fi sustras un autoturism, sub ameninţarea unui obiect tăietor-înţepător.
Cel în cauză a fost depistat de poliţişti în cursul aceleiaşi nopţi, pe raza municipiului Bucureşti, unde a fost implicat într-un eveniment rutier, după care ar fi abandonat autoturismul sustras iniţial şi ar fi sustras un alt autoturism.
În ziua de 30 ianuarie, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii