Web Analytics
scris duminică, 05.05.2024

SUA. O maşină a intrat cu viteză în gardul Casei Albe. Şoferul a murit

O maşină care circula cu viteză mare s-a izbit sâmbătă, 4 mai, de un grilaj din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe la Washington, iar şoferul a decedat, fără ca acest eveniment să fi constituit o ameninţare, după cum au anunţat serviciile secrete americane, citate de AFP.

SUA. O maşină a intrat cu viteză în gardul Casei Albe. Şoferul a murit

Citeşte şi: Închisorile din Elveţia sunt arhipline. Soluţie de urgenţă

Chiar înainte de ora 22:30, un vehicul care circula cu viteză mare s-a ciocnit de una din porţile perimetrului de securitate din jurul Casei Albe„, a declarat Secret Service pe contul său din reţeaua de socializare X.

Potrivit sursei citate, membrii serviciilor de securitate au încercat imediat să-l salveze pe şofer, dar acesta „decedase deja„, potrivit aceleiaşi postări.

O anchetă este în curs de derulare. În ianuarie, şoferul unei maşini a fost arestat pentru că lovise şi el un gard din perimetrul de securitate.

În ultimii ani, Casa Albă a făcut obiectul mai multor tentative de intruziune, destul de îngrijorătoare pentru ca serviciile de securitate să decidă în 2020 să construiască o nouă barieră, mai înaltă şi dintr-un metal mai rezistent în jurul perimetrului reşedinţei prezidenţiale – arată Agerpres.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *