Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

STUDIU-BOMBĂ: ”Ivermectina s-a dovedit mai eficientă decât chimioterapia în tratarea cancerului de sân” – Dr. William Makis, oncolog de top

Ivermectina s-a dovedit mai eficientă decât chimioterapia, fără a fi asociată cu niciunul dintre efectele secundare debilitante, conform oncologului canadian de renume mondial dr. William Makis, care a citat un studiu internațional major cu privire la cancer.

STUDIU-BOMBĂ: ”Ivermectina s-a dovedit mai eficientă decât chimioterapia în tratarea cancerului de sân” – Dr. William Makis, oncolog de top

Citește și: Eduard Novak: Contabila de la FRC, premiată cu mai mulți bani decât David Popovici după JO

Dr. Makis afirmă că rezultatele studiului trebuie să declanșeze o schimbare profundă în ceea ce privește tratamentul cancerului de sân avansat, întrucât dovezile arată că Ivermectina ar putea depăși semnificativ chimioterapia tradițională.

Potrivit dr. Makis, medicamentul anti-parazitar Ivermectina a dat rezultate uimitoare, depășind eficiența medicamentului de chimioterapie utilizat pe scară largă Paclitaxel și distrugând celulele stem canceroase, responsabile de metastaze și recidive.

În cercetările sale pe această temă Dr. Makis a citat un studiu mai vechi al unor cercetători mexicani, care ar fi trebuit să determine o modificare fundamentală a tratamentului pentru cancerul de sân. 

Dar el a anunțat și cu titlu de „BREAKING NEWS”, chiar duminica aceasta, 13 octombrie 2024, despre un alt studiu, mai recent, afirmând că „Primul protocol din lume privind Ivermectina – Mebendazol și Fenbendazol – în cancer a fost revizuit de colegi și publicat pe 19 septembrie 2024! 

Viitorul tratamentului cancerului începe ACUM.”, spune reputatul oncolog.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...