Web Analytics

Străzile din județ, capcane mortale pentru șoferi

de | 9.02.2017 09:55 | Actualitate

paramediciUn echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj cu autospeciala pentru descarcerare şi două echipaje cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă și de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit ieri după amiază în Pitești pe strada I.C. Brătianu, la un accident rutier produs între două autoturisme și în urma căruia au rezultat trei victime. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru degajarea unei persoane de sex masculin în vârstă de 24 de ani, care prezenta contuzie la coloana lombară și suspiciune de fractură la membrul inferior drept, după care a predat-o echipajului SMURD pentru terapie intensivă mobilă, pentru a fi transportată la spital.

O altă victimă, un bărbat de 27 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital. Celei de-a treia victime, un bărbat de 25 de ani, i s-a acordat primul ajutor, dar a refuzat transportul la spital.

Astăzi, în jurul orei 3,00, trei echipaje și ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă și de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în comuna Drăganu, la un accident rutier, în urma căruia au rezultat trei victime, una dintre acestea fiind încarcerată. S-a acționat pentru degajarea persoanei prinse între fiarele contorsionate, o femeie de 36 de ani, care, din păcate, era decedată. Echipajele SMURD au preluat celelalte două victime, un bărbat de 59 de ani, politraumatizat și o femeie de 49 de ani, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng și durere toracică.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii