Web Analytics
scris luni, 04.09.2023

Stolnici: Încarcerat pentru violare de domiciliu și distrugere prin incendiere

În ziua de 1 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere prin incendiere.

Stolnici: Încarcerat pentru violare de domiciliu și distrugere prin incendiere

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 31 august a.c., un bărbat de 46 de ani, din Stolnici, cu antecedente penale, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei persoane din aceeași localitate, și ar fi incendiat ușa de la intrarea în locuință.

Citește și Un copil de 5 ani a murit electrocutat. A atins un fir neizolat corespunzător

Bărbatul în cauză a fost depistat de polițiști, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În ziua de 2 septembrie a.c., acesta a fost prezentat de către procurorii din cadrul Parchetuli de pe lângă Judecătoria Costești în fața instanței competente, iar Judecătoria Costești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *