Web Analytics
scris joi, 14.01.2021

Ștefănești. Flăcările au ars acoperișul unei case

A fost nevoie de intervenția pompierilor dar și a unei ambulanțe SMURD în această seară la Ștefănești Sat, acolo unde flăcările amenințau să mistuie o casă. La momentul izbucnirii incendiului în interior se afla o fată de 12 ani, aceasta a auzit zvomot venind de la acoperiș și când a ieșit afară a observat că luase foc acoperișul casei. Flăcările s au răspândit cu repeziciune la aproximativ 50 mp de acoperiș și la o anexă gospodărească de circa 10 mp.
Vecinii au anunțat forțele de intervenție cu privire la situația de urgență, iar pompierii au început deplasarea spre locul indicat. Salvatorii au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să cuprindă întreaga construcție.
Când a ajuns acasă, mama fetiței a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, iar ulterior a refuzat transportul la spital.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coșul de fum defect.

Ștefănești. Flăcările au ars acoperișul unei case

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită