Web Analytics

Ștefan Dumitrache se reîntoarce ca viceprimar, la Curtea de Argeș!

de | 16.11.2021 10:47 | Actualitate, Politica si Administratie

Ștefan Dumitrache va reocupa funcția de viceprimar al Municipiului Curtea de Argeș, asta după ce Curtea de Apel Pitești a respins recursul Prefecturii Argeș ca nefondat.

Contactat de colegii noștri din presa locală, cei de la politikia.ro, viceprimarul Dumitrache declară pentru sursa citată, următoarele:

 

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea, scrisoare deschisă către preşedintele PSD Marcel Ciolacu: ”De astăzi, Marcel, sunteţi trădători dovediţi ai intereselor acestui popor”

„Instanţa nu a mai judecat apelul şi l-a respins. Ştiu că altfel cutuma specifica ca în caz de proces, sentinţa să se dea după ce treceau între 5 şi 9 zile… Eu zic că s-a făcut dreptate, mai ales că atunci când s-a ales viceprimarul, la şedinţă a fost prezent şi un reprezentant al Prefecturii. Care nu a avut nimic de obiectat asupra procedurii alegerii viceprimarului, mai ales că şi fostul Secretar General al Municipiului Curtea de Argeş, dl. Radu Chirca, a garantat legalitatea acesteia. Iată că după opt luni şi jumătate de incertitudine s-a făcut dreptate, iar decizia a fost afişată şi online, pe portalul de specialitate.

 

CITEȘTE ȘI: Letonia – prima țară UE care permite angajatorilor să-și concedieze angajații nevaccinați

Voi merge mâine la Primărie şi voi vorbi cu şeful de la Resurse Umane, dl. Dorin Savu, pentru a afla procedura şi paşii de urmat pentru a fi repus în funcţie”,  a conchis viceprimarul municipiului.

foto:politikia.ro

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii