Web Analytics

Ștefan cel Mare: Reținut ca urmare a încălcării ordinului de protecție

de | 1.11.2022 17:20 | Actualitate, Home

În ziua de 31 octombrie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizati în mod direct de către un bărbat de 60 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, despre faptul că fiul său, de 30 de ani, împotriva căruia era emis un ordin de protecție, ar fi încălcat obligațiile impuse prin aceea că ar fi revenit la locuință în ziua de 28 octombrie.

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”încalcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 31 alin. 1 și dispuse prin ordinul de protecție”, faptă prevăzută de art. 47 din Legea 217/2003.

Citește și Opt salvatori argeșeni au fost trecuți în rezervă

Totodată, cu ocazia administrării probatoriului, s-a constatat că cel în cauză ar fi încălcat și obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu, la data de 15 octombrie a.c.

După administrarea probatoriului, în ziua de 31 octombrie a.c., bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *