Web Analytics

Stațiile RAR și ITP vor fi închise până luni

de | 13.11.2020 09:45 | Actualitate

Registrul Auto Român (RAR) va înceta să mai funcționeze în acest weekend.

Anunțul făcut de Registrul Auto Român vizează toți șoferii și intră în vigoare vineri, 13 noiembrie, ora 14.00 până luni, 16 noiembrie, ora 08.00. Astfel, șoferii nu vor mai putea efectuate ITP-uri la sediile RAR și nici la stațiile autorizate ITP de pe întregul teritoriu al României.

CITEȘTE ȘI…Atenție șoferi! Doi polițiști, din Vaslui și Giurgiu, au refuzat mita oferită. La Vaslui, darea de mită a fost surprinsă de polițist cu body camera din dotare

Măsura vine din cauza aplicației care controlează întreg sistemul care face legătura între stațiile ITP și RAR. Aceasta tocmai ce a împlinit 13 ani și RAROM a decis să-i facă un upgrade. ”Am ales să facem aceste operațiuni de mentenanță și upgrade strict necesare în weekend pentru a limita cât mai mult posibil impactul asupra activităților dedicate dumneavoastră. Aplicația informatică de evidență a inspecțiilor tehnice periodice (SIRAR) a funcționat fără sincope încă de la lansarea ei, în anul 2007”, au precizat oficialii Registrul Auto Român.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii