Web Analytics
scris joi, 06.04.2023

Stații de încărcare în parcarea Bowling din Pitești. Când ajung autobuzele ecologice

La jumătatea acestei luni sosesc la Pitești primele cinci autobuze ecologice hibrid de tip diesel/electric. Alte 15 vor ajunge până la sfârșitul lunii iunie, după cum ne-a precizat primarul Cristian Gentea, joi, 6 aprilie, în cadrul unei vizite pe șantierul stațiilor de încărcare de la parcarea Bowling, Pitești. Aceste autobuze vor fi folosite pentru transportul metropolitan în Ștefănești și Moșoaia. Contractul a fost semnat în iulie 2022, cu Mercedez-Benz.

Stații de încărcare în parcarea Bowling din Pitești. Când ajung autobuzele ecologice

În parcarea Bowling (strada Costache Negri, nr. 30), de lângă Bazinul Olimpic, vor fi montate stațiile de încărcare: 40 de puncte de încărcare lentă și 4 puncte de încărcare rapidă pentru autobuze electrice.

Citește și Totul despre „Simfonia Lalelelor”, ediția a 46-a: Pitești, 21-23 aprilie 2023!

Aici a fost finalizată platforma betonată, traseele și branșamentele aferente stațiilor de încărcare. Lucrările sunt realizate în proporție de aproximativ 70%, iar proiectul se va finaliza până la sfârșitul lunii aprilie, au mai spus reprezentanții Primăriei.

Citește și Handbalistele României, la Pitești. Cristina Neagu: „Ne dorim să obținem o victorie concludentă”

Valoarea totală este de 42.505.793,67 lei. Lucrările sunt realizate de asocierea SC Proinstal Pipe SRL (lider de asociere) și SC Global Tech Xpert SRL (asociat).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...