Web Analytics

Handbalistele României, la Pitești. Cristina Neagu: „Ne dorim să obținem o victorie concludentă”

de | 6.04.2023 15:08 | Actualitate, Home, Sport

Echipa națională de handbal a României se află, zilele acestea, la Pitești, cu prilejul meciului de sâmbătă, 8 aprilie, cu echipa Portugaliei. Meciul se joacă la noua sală polivalentă „Pitești Arena”, de la ora 19:00, cu casa închisă, cu peste 4000 de suporteri.

Primarul Cristian Gentea a profitat de ocazie pentru a-i ura la mulți ani jucătoarei Ana-Maria Tănăsie, cu ocazia zilei de naștere. Handbalistele au primit și câte un buchet de flori.

Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Florentin Pera, i-a oferit un tricou primarului Cristian Gentea, cu semnăturile tuturor jucătoarelor din echipa națională.

„Noi vă asigurăm că vom da tot ce e mai bun ca România să câștige sâmbătă. Vom juca la potențial maxim și ne dorim din suflet ca prestația echipei naționale să se ridice la nivelul așteptărilor dvs. și al tuturor suporterilor echipei naționale”. Florentin Pera a mai spus că la Pitești Arena sunt oferite toate condițiile optime pentru joc. „Urmărim ca echipa națională să joace în cât mai multe orașe din România pentru a mări aria de popularizare a acestui minunat sport. Echipa națională de handbal feminin este singura echipă calificată la toate edițiile de campionat mondial”, a mai declarat Florentin Pera.

Handbalista Cristina Neagu: „Ne simțim foarte bine la Pitești, ne place sala. Este o sală superbă. Sigur că ne dorim din tot sufletul să facem un moment bun sâmbătă. Știm că este sold-out și că vor fi peste 4000 de oameni. Ne dorim să îi facem și pe ei fericiți și să obținem o victorie concludentă, care să nu ne mai dea emoții pentru calificare, însă lucrul ăsta rămâne de văzut pe teren. În primul rând, trebuie să fim sănătoase. Cu siguranță vom da tot ce vom avea mai bun sâmbătă și împreună cu fanii din Pitești, dar probabil și din alte orașe ale țării, care vor veni să ne vadă, să ne bucurăm de o victorie frumoasă”.

Handbalista Crina Pintea: „Ne simțim foarte bine aici, sala este foarte frumoasă. Aici este totul așa cum trebuie să fie pentru a face un meci bun sâmbătă. Suntem pregătite de la stânga la dreapta. Hai, România!”

Primarul a mai anunțat că miercuri, 19 aprilie, de la ora 10:00, va fi inaugurat Bazinul Olimpic.

La conferință au mai participat administratorul public Lucrețiu Tudor, viceprimarul Gelu Tofan și alți reprezentanți ai Federației Române de Handbal și ai staff-ului echipei naționale: antrenorul federal al lotului național de senioare, Alexandrescu Nicoleta și președintele AJH Argeș, Ghiocel Bejinariu.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *