Web Analytics

Staţie de epurare, în octombrie, la Bogaţi

de | 26.07.2018 14:10 | Economie, Politica si Administratie

Se are în vedere continuarea proiectelor începute în comuna Bogați la rețeaua de canalizare, care va fi gata mai devreme decât se preconiza inițial.
„Am obținut încă o extindere, pentru că era doar pentru tronsonul principal. Sigur, în fiecare an, solicităm câte-o extindere până se vor rezolva toate căile principale din Bogați. Stația de epurare e făcută. Finalizarea acestui tronson era pe 31 decembrie, însă am avut o întâlnire cu constructorul, cu arhitectul și se decalează pentru 15 octombrie, mai devreme cu 2 luni și jumătate”, a declarat primarul comunei Bogați, Ion Gârleanu.
Tot în localitatea Bogați urmează să se construiască un centru cultural, care, potrivit spuselor primarului Ion Gârleanu, depășește 100 de miliarde.
„Am semnat contractul de finanțare pentru construirea unui centru cultural. A fost licitat deja, acum așteptăm să înceapă lucrarea. De la începere, termenul de execuție este de trei luni, dar știți că se decalează. Dacă va fi gata la anul în decembrie, sunt mulțumit. Important e că am semnat contractul de finanțare, deci e aprobat proiectul”, a adăugat primarul.
M.T.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii