SSV-ul sport CFMOTO ZForce 950 HO Sport vă aduce o experiență de riding extrem de distractivă și antrenantă în off-road

de | 5.11.2021 16:45 | Actualitate

Pentru riderii mai experimentați și veteranii off-road-ului cu zeci de trasee la activ, CFMOTO a adus pe piață cel mai puternic vehicul al său de tip side-by-side sport: ZForce 950 HO Sport. Acest model poate rivaliza cu succes chiar și cu concurenții din categorii superioare de preț și se va impune în competițiile și întrecerile de profil, propulsându-vă pe o poziție fruntașă. Competitiv, agil și manevrabil, ZForce 950 HO Sport poate reprezenta o alegere inspirată de SSV sport pentru piloții care practică un stil de riding agresiv și cărora le place viteza. Specialiștii ATVRom Buzău vă stau la dispoziție cu orice informații legate de vehicule 4×4 de teren CFMOTO și vă pot ajuta să descoperiți cele mai potrivite echipamente off-road de protecție pentru dumneavoastră.

ZForce 950 HO Sport se remarcă de la prima privire prin designul modern, complementar performanței off-road dovedite și este disponibil cu trei variante de culoare atractive: pe roșu, gri și alb. Sub „capotă”, acest side-by-side din familia CFMOTO ascunde un motor V-twin, 963 cc, răcit cu lichid, 4 timpi, 8 valve, SOHC, Bosch EFI capabil să producă maximum de 90 de cai putere. Motorul vine cuplat la o cutie automată CVTech cu trepte P / R / N / H / L. Riderul dispune de pornire electrică.

La nivel de șasiu, modelul de SSV ZForce 950 HO Sport se bazează pe suspensia independentă cu braț dublu în A pe față și suspensia independentă Quadlink pe spate, cu amortizoare pe gaz de înaltă presiune și compresie, complet ajustabile. Frânele pe discuri hidraulice puternice asigură o putere de stopare superioară în toate condițiile de teren. Pachetul este completat de anvelope 27 X 9-14” pe față și, respectiv, 27 X 11-14” pe spate, la care se adaugă jantele de 14 inch din aluminiu. Vehiculul oferă o gardă la sol înălțată de 12.2 inch pentru a vă permite să depășiți provocările terenurilor abrupte, accidentate și variabile. Dotarea standard include troliu de capacitate 1587 kg și cârlig de remorcare 2 inch.

CFMOTO ZForce 950 HO Sport se afirmă printr-o serie de featuri de top cuprinzătoare, printre care merită amintite următoarele:

– motor 90 CP, prevăzut cu filtru de volum înalt și pre-filtre

– cadru din oțel HSLA dintr-o singură bucată de înaltă rezistență, optimizat FEA

– suspensie față cu braț dublu în A și amortizoare pe gaz reglabile, cursa 11 inch

– suspensie spate Quadlink, cursa 11.8 inch

– faruri LED de înaltă intensitate Ridevision și DRL

– scuturi de protecție complete

– Electronic Throttle Control – control electronic al accelerației

– display multifuncțional PULSE color TFT, cu două moduri

– servodirecție EPS (Quick-Ratio variable Electronic Power Steering)

– jante 14 inch cu beadlock (inele dejantare anvelope)

– capacitate de remorcare 250 kg (550 lbs)

– troliu 1587 kg

– acoperiș, stopuri LED, rack cargo 100 kg (220 lbs), priză USB.

Prin prisma specificațiilor tehnice înalte și a dotărilor standard multiple, CFMOTO ZForce 950 HO Sport devine un partener off-road de încredere pentru viitoarele dumneavoastră escapade pe drumuri off-road, pentru întreceri și competiții de profil sau pentru a vă ajuta să duceți mai ușor la îndeplinire diverse sarcini utilitare în medii cu teren solicitant.

Surse foto:

https://cfmotousa.com/side-x-sides/zforce-950-ho-sport

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed