Sportivii de la CSM Pitești au urcat de 6 ori pe podium la Campionatele Naționale de Natație

de | 8.12.2021 17:41 | Actualitate, Home, Sport

Campionatele Naționale de Natație, rezervate Seniorilor, Tineretului și Cadeților de la Sf. Gheorghe a fost o competiție reușită pentru sportivii de la CSM Pitești, care au urcat de 6 ori pe podium, pe toate treptele acestuia.

Înotătorii piteșteni au obținut așadar 6 medalii, trei de aur, una de argint și două de bronz la seniori și tineret. Patru dintre medalii au fost individuale, iar două au fost obținute de ștafetele 4X50 m, băieți și fete.

Citește și Medalie pentru sportiva Bianca Mîndruță din Mioveni la Campionatului Național de Natație

Astfel, la masculin, în Ziua 1, Gabriel Dumitrache a luat medalie de bronz la 200 metri spate, seniori (antrenori Viorel Ciobanu si Adrian Moise), în timp ce Ștafeta de 4×50 m masculine, la categoria Tineret a ieșit Campioană Națională (Vlad Rogoveanu, Ionuț Guinea, Mihai Iacob și Antonio Stoian).

Tot în prima zi, la feminin, Delia Safcencu a ieșit campioană naționala la 100 metri spate seniori și tineret și a luat și medalie de bronz la 200 mixt la tineret. În același timp, Ștafeta 4×50 metri liber feminine a obținut medalie de bronz la categoria Seniori și medalie de argint categoria Tineret (Alexandra Curcan, Ana Otoiu, Delia Safcencu și Emilia Surugiu).

Acest articol este despre: campionate nationale,csm pitesti,inot,medalii

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...