Web Analytics
scris miercuri, 08.12.2021

Sportivii de la CSM Pitești au urcat de 6 ori pe podium la Campionatele Naționale de Natație

Campionatele Naționale de Natație, rezervate Seniorilor, Tineretului și Cadeților de la Sf. Gheorghe a fost o competiție reușită pentru sportivii de la CSM Pitești, care au urcat de 6 ori pe podium, pe toate treptele acestuia.

Sportivii de la CSM Pitești au urcat de 6 ori pe podium la Campionatele Naționale de Natație

Înotătorii piteșteni au obținut așadar 6 medalii, trei de aur, una de argint și două de bronz la seniori și tineret. Patru dintre medalii au fost individuale, iar două au fost obținute de ștafetele 4X50 m, băieți și fete.

Citește și Medalie pentru sportiva Bianca Mîndruță din Mioveni la Campionatului Național de Natație

Astfel, la masculin, în Ziua 1, Gabriel Dumitrache a luat medalie de bronz la 200 metri spate, seniori (antrenori Viorel Ciobanu si Adrian Moise), în timp ce Ștafeta de 4×50 m masculine, la categoria Tineret a ieșit Campioană Națională (Vlad Rogoveanu, Ionuț Guinea, Mihai Iacob și Antonio Stoian).

Tot în prima zi, la feminin, Delia Safcencu a ieșit campioană naționala la 100 metri spate seniori și tineret și a luat și medalie de bronz la 200 mixt la tineret. În același timp, Ștafeta 4×50 metri liber feminine a obținut medalie de bronz la categoria Seniori și medalie de argint categoria Tineret (Alexandra Curcan, Ana Otoiu, Delia Safcencu și Emilia Surugiu).

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită